Diensten

All-in-Media is een full service bureau dat samen met u bepaalt welke vorm van communicatie het best aansluit bij uw strategie en budget. Wij zijn sterk in printmanagement voor offline én online publicaties, genereren content met tekst- en beeldredactie in een voor u gepast design, definiëren of verfijnen uw mediastrategie en begeleiden mediacampagnes al of niet gelinkt aan social media.

Printmanagement

Offline publicatie

Rekening houdend met de uitgestippelde strategie — waar we u trouwens graag bij helpen — stellen we een aantal concepten voor: welk papier, hoeveel bladzijden is het voordeligst en op welke drukpers, wat zijn de beste distributiekanalen voor uw doelgroep(en), enzovoort. We kennen de markt door en door en we kunnen werken met om het even welke leverancier: diegene die volledig beantwoordt aan onze en uw eisen. De content en de layout en opmaak coördineren we graag mee. En bij dit hele traject van a tot z krijgt u één SPOC toegewezen.

Online publicatie

Uw publicatie krijgt natuurlijk een plaats op uw eigen website. U kunt er ook voor kiezen ze op het online platform van All-in-Media te plaatsen. Dat is een afgeschermde omgeving waar enkel uw leden/klanten met een login toegang toe krijgen.
Voordeel? Uw magazine wordt dynamischer dankzij bewegende beelden en geluid, het komt in uw eigen look & feel-omgeving,
en dankzij de analysetools kent u het klikgedrag van de bezoeker.
Het platform is interessant voor onze klanten omdat ze zelf de investering niet hoeven te doen.

Contentcreatie

Copy en opmaak

Wij realiseren totaalprojecten inclusief tekstredactie, beeldselectie en vormgeving. U krijgt een onderscheidende communicatie die aanslaat bij uw doelgroep.

Fotografie

Voor product-, portret, sfeer- en kunstfotografie hebben we de juiste contacten. De professionele beeldbewerking hoort hier natuurlijk ook thuis.

Consultancy

Mediastrategie

Wij adviseren u bij de keuze van de mediakanalen en selecteren die met een relevant bereik en een hoge conversie recht in de doelgroep.

Communicatiestrategie

All-in-Media zoekt antwoorden op ‘waarom, wat en hoe’ om uw strategie concreet in te vullen. Zodat u de resultaten bereikt volgens de vooropgestelde doelstellingen.

Social media

Content

De content — al dan niet die van uw publicatie — maken we interactief. We creëren de tools voor de social media.

Online campagnes

All-in-Media zorgt als u dat wil voor een e-news rond uw publicatie. Of voor complete campagnes, in uw eigen huisstijl natuurlijk.